ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα μαγιό BODYLIFT σχεδιάστηκαν για να σας κάνουν να αισθάνεστε και να δείχνετε εκπληκτικές. Είναι κομψά και άνετα και διαθέτουν υποστήριξη ενίσχυσης της σωματικής διάπλασης: τα ενσωματωμένα πάνελ ελέγχου, οι ρυθμιζόμενες τιράντες, ο εσωτερικός στηθόδεσμος και η τεχνολογία διατήρησης επίπεδου στομάχου συνδυάζονται σε ένα εξαιρετικά απαλό ύφασμα, ιδιαίτερα συμπιεστικό.

ΟΦΕΛΗ

Τα μαγιό Bodylift® είναι σχεδιασμένα να βοηθούν στη σωστή διαμόρφωση και εξομάλυνση του σώματός σας. Χαρακτηρίζονται από μια αποκλειστική σχεδίαση που χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους συμπίεσης προκειμένου να προσφέρει έλεγχο, άνεση, αναπνευσιμότητα και ανθεκτικότητα. Τα μαγιό Bodylift βοηθούν στην εξομάλυνση και την καλύτερη διαμόρφωση του σώματός σας, παρέχοντάς σας μια τονισμένη, καλλίγραμμη και αξιοζήλευτη κορμοστασιά.

Η διαγράμμιση του εσωτερικού πλέγματος προσφέρει σταθερό έλεγχο χωρίς να φαίνεται ογκώδης ή να σας κάνει να ζεσταίνεστε. Παρέχει ασυναγώνιστη άνεση και υποστήριξη και εξαφανίζει ανεπιθύμητα εξογκώματα. Νιώστε και εμφανιστείτε σέξι, κομψές και με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην παραλία ή στην πισίνα.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΣΑΣ

Τα μαγιό Bodylift εξαφανίζουν ανεπιθύμητες καμπύλες, εξασφαλίζοντάς σας μια λεπτή, λεία και καλλίγραμμη εμφάνιση. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετική σωματική διάπλαση και κατά συνέπεια τα μαγιό μας είναι σχεδιασμένα ώστε να εφαρμόζουν στο δικό σας τύπο σώματος. Το κλειδί για να νιώθετε μεγάλη αυτοπεποίθηση φορώντας ένα μαγιό είναι να γνωρίζετε τη σωματική σας διάπλαση.

ΥΦΑΣΜΑΤΑ SENSITIVE®

Τα ευαίσθητα υφάσματα Sensitive® είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιταλία, είναι προϊόντα μιας παραγωγικής διαδικασίας ολικής κάθετης ολοκλήρωσης και έχουν ως θεμέλιο το σεβασμό προς τους πόρους του πλανήτη μας: τα υφάσματα Sensitive® κατασκευάζονται με βάση κριτήρια οικολογικής βιωσιμότητας.

Μέσω του έργου SensitivEcoSystem® (Ευαίσθητο Οικοσύστημα), τα υφάσματα Sensitive® διακρίνονται από τη συνεχή δέσμευση να συνδυάσουν εξαιρετική ποιότητα υφάσματος με το μέγιστο σεβασμό στο περιβάλλον: μείωση της κατανάλωσης νερού, βελτιστοποίηση της ανακύκλωσης και χρήση ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές, σε ολόκληρο τον κύκλο παραγωγής.

Η υψηλή περιεκτικότητα Lycra® έχει σαν αποτέλεσμα φυσική υποστήριξη και συγκράτηση. Η υψηλή ποιότητα του υφάσματος που το καθιστά πολύ ανθεκτικό στη φθορά εξασφαλίζει τη μακρόχρονη διατήρηση του μαγιό σε τέλεια φόρμα και εφαρμογή. Το ύφασμα Sensitive® Power διασφαλίζει τέλεια προστασία ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις του χλωρίου, της αλμύρας, των ανόργανων ουσιών, των αντηλιακών, των αρωμάτων και της λάσπης (σε θεραπείες). Στεγνώνει ταχύτατα και προσφέρει τέλεια προστασία ενάντια στην επιβλαβή υπεριώδη ακτινοβολία (βαθμός προστασίας > 50).

Το LYCRA® είναι σήμα κατατεθέν της INVISTA.
Το SENSITIVE® είναι σήμα κατατεθέν της EUROJERSEY.