ΑΡΧΙΚΗ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ / POWERSKIN CARBON-PRO

Το POWERSKIN Carbon Pro, το πρώτο μαγιό αγώνων που ενσωματώνει πλέγμα εγκλωβισμού διοξειδίου του άνθρακα προκειμένου να προσφέρει έξυπνη συμπίεση των μυών, σε συνδυασμό με μια ασύγκριτη εφαρμογή.

Η συμπίεση σε ένα μαγιό αγώνων είναι συσχετισμένη με την αυξημένη υποστήριξη, αποτελεσματικότητα και δύναμη, αλλά η υψηλή συμπίεση μπορεί να έχει περιοριστική επίδραση στην κίνηση. Ο κολυμβητής που βρίσκεται σε κίνηση αποτελεί επίσης μια δυναμική μορφή με πολύπλοκες απαιτήσεις για υποστήριξη και συμπίεση. Πώς μπορείς να αντλήσεις περισσότερα από τα οφέλη της συμπίεσης, χωρίς να υποστείς τα μειονεκτήματά της; Το να συμπιέσει κανείς περισσότερο τον κολυμβητή δεν θα βοηθήσει!

Έχοντας σαν στόχο να προσφέρει μια επαναστατική λύση στην πρόκληση της συμπίεσης, η Arena ενσωμάτωσε ανθρακονήματα μέσα στην ύφανση του υφάσματος POWERSKIN® Carbon-Pro.

Γνωστά για τις μοναδικές δομικές και μηχανικές τους ιδιότητες, τα ανθρακονήματα «κλειδώνουν» όταν και όπου έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο υπερβολικού τεντώματος, ενώ συγχρόνως διατηρούν την ελαστικότητα του μαγιό. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια κλιμακωτή αύξηση στη συμπίεση σε αυτές τις συγκεκριμένες υπερβολικά τεντωμένες ζώνες, αυξάνοντας την υποστήριξη και τον έλεγχο όπου και όποτε χρειάζεται, χωρίς να μειώνουν την ευκινησία του κολυμβητή.